Strak en lichtrijk interieur in Knokke met ruimtelijke inrichting

Ben jij verzot op een strak, wit interieur met heel wat lichtinval? Dan kan jij je hart alvast ophalen aan de inrichting van dit appartement in Knokke waar wij in 2020 de totaalinrichting voor onze rekening namen. De focuspunten bij het ontwerp van dit interieur waren lichte kleuren, strakke vormen en een praktische en slimme indeling om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.
De open keuken en woonkamer bieden een oase van rust in een ruimtelijk interieur met witte tinten en een houten parketvloer om toch een warm accent toe te voegen. Verder koos men voor een minimalistische inrichting met strak afgelijnde meubilair en op maat gemaakte inbouwkasten. De design keukenkraan zorgt alvast voor een donker accent in de verder lichtgekleurde ruimte.
De badkamer werd afgewerkt met een decoratieve verftechniek waardoor de vloer en wanden mooi doorlopen in elkaar in de volledige badkamer alsook in de inloopdouche. Dit is niet enkel een lust voor het oog, maar biedt ook heel wat praktische voordelen door bijvoorbeeld gebrek aan voegen. Het geheel wordt prachtig afgewerkt met een op maat gemaakt badkamermeubel met bijpassende spiegel, indirecte verlichting en zwart kraanwerk als finishing touch.

Op zoek naar meer inspiratie?

Scroll dan zeker verder om nog heel wat foto’s te ontdekken van deze indrukwekkende realisatie. Aan inspiratie geen gebrek!

interieurarchitect?

We are excited