Leer ons beter
kennen

2017
Allinterno Interieur is een feit. Met elk een verschillende achtergrond blijken de oprichters Mike en Dave een perfecte match te zijn. Samen gaan ze aan de slag in een loods in het industriepark van Maldegem om van Allinterno een mooi verhaal te maken.
2017
2019
Angelo vervoegt het team van Allinterno als derde zaakvoerder. Bovendien wordt in juni het eerste personeelslid voor het atelier aangeworven: welkom Tom B! Als kers op de taart werden in oktober zowel het atelier als het machinepark verder uitgebreid om Allinterno verder uit te bouwen.
2019
2020
Allinterno blijft groeien en mag alweer twee nieuwe collega’s bij hun team tellen. Tom DM mocht het plaatsingsteam versterken en Eveline zorgt dat alles organisatorisch vlot verloopt. Als administratief en boekhoudkundig medewerker is ook zij onmisbaar geworden.
2020
2021
Er wordt een pand in de Oude Aardenburgse Weg aangekocht in Maldegem waar een nieuwe showroom zal komen. Binnen dit totaalconcept kunnen klanten ontvangen worden, zal er heel wat interieurinspiratie aanwezig zijn en zal ook een deel bureauruimte voorzien worden. To be continued…
2021
2022
Nick is de laatste nieuwe aanwinst van Allinterno en versterkt het plaatsingsteam en springt bij in het atelier. Binnenkort start ook het grootste project in de geschiedenis van Allinterno! Ben jij even ongeduldig als ons? Hou dan zeker onze kanalen in de gaten en wees als eerste op de hoogte!
2022

Angelo

Zaakvoerder

David

Zaakvoerder

Mike

Zaakvoerder

Nick

Plaatsing

Eveline

Administratie & boekhouding

Tom B.

Atelier

Tom D.M.

Plaatsing

Thuis in interieur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Deel jij onze passie voor het nauwkeurig verwaardigen van meubelen en interieurs?