Scandinavisch interieur in Veldegem met natuurlijke elementen

Het interieur van deze woning in Veldegem kreeg in 2019 een volledig nieuwe look waarbij onder andere de leefruimte, keuken en het bureau onder handen genomen werden. Er werd een moderne inrichting uitgetekend waarbij voldoende aandacht besteed werd aan natuurlijke elementen en kleuraccenten. Het resultaat is een ruim en lichtrijk interieur met een warme uitstraling dankzij natuurlijke materialen en uitbundig lichtinval.
Bij het binnenstappen van deze woning word je meteen verrast door het lichtrijke interieur waarbij volop gespeeld wordt met kleuren en materialen. De Scandinavische look wordt gerealiseerd door gebruik te maken van een witte kleur op de muren, een houten vloer met warme uitstraling en houten meubilair. Dit wordt versterkt door de decoratieve verftechniek in beige die toegepast werd op de schouw. De echte eyecatcher in deze inrichting is de glazen deur met zwart metalen frame.
De woonkamer loopt mooi over in de keuken waardoor ook hier het Scandinavische design doorgetrokken werd. Bij het ontwerp van de keuken vonden we een perfect evenwicht tussen comfort en design. Er werd voldoende bergruimte voorzien met kasten gerealiseerd in verschillende materialen om zo een strakke en cleane look te realiseren. De gouden handgrepen en het witte composieten werkblad zorgen alvast voor een mooie finishing touch.

Op zoek naar meer inspiratie?

Scroll dan zeker verder om nog heel wat foto’s te ontdekken van deze indrukwekkende realisatie. Aan inspiratie geen gebrek!

interieurarchitect?

We are excited