Totaalinrichting villa Knokke met moderne, maar warme uitstraling

Deze woning in Knokke kreeg in 2021 een compleet nieuwe inrichting met de meest kwalitatieve materialen. Er werd een strakke en moderne look gerealiseerd waarin natuurlijke elementen werden verwerkt voor een warme uitstraling. De lichte kleuren in combinatie met donkere eyecatchers zorgen voor een interieur dat een ware lust is voor het oog.
De woonkamer en keuken vormen samen één indrukwekkende ruimte waar rust en ontspanning centraal staan. De lichte kleuren worden perfect in evenwicht gebracht met de donkere accentkleuren van onder andere de haardwand en het fineer eik van de kastruimte aan de haard en in de keuken. De zwarte accentkleur wordt verder doorgetrokken in onder andere de glazen deur en de verlichting.
Ook de slaapkamers en badkamers werden onder handen genomen om de vernieuwde inrichting door te trekken doorheen de volledige woning. De lichte kleuren werden in deze ruimtes gecombineerd met original oak om de natuurlijke en warme uitstraling te behouden. Dankzij de gedetailleerde afwerking en het gebruik van uitzonderlijke materialen ontstaat een prachtig interieur met een zeer luxueuze look.

Op zoek naar meer inspiratie?

Scroll dan zeker verder om nog heel wat foto’s te ontdekken van deze indrukwekkende realisatie. Aan inspiratie geen gebrek!

interieurarchitect?

We are excited