Inrichting appartement in Knokke met warme, natuurlijke uitstraling

Bij de renovatie van dit appartement in Knokke kregen de woonkamer, leefruimte, slaapkamers en bijhorende badkamers een volledig nieuwe inrichting. Dankzij het gebruik van hout doorheen het volledige interieur ontstaat een warme uitstraling en een huiselijke sfeer. Kortom, het perfecte interieur om te genieten van een heerlijke maaltijd of een avondje in de zetel na een lange werkdag.
De woonkamer en leefruimte nodigen meteen uit dankzij hun warme en gezellige uitstraling. De op maat gemaakte kasten werden mooi ingebouwd om zoveel mogelijk ruimtelijkheid te creëren zonder in te boeten aan bergruimte. Hierbij werd voldoende aandacht besteed aan details zoals greeploze kastdeuren en indirecte verlichting.
De op maat gemaakte kast in de woonkamer neemt de volledige wand in beslag en werd perfect opgemaakt met ruimte voor televisie en verschillende decoratieve elementen. Hier bleef het echter niet bij. Ook de slaapkamers met bijhorende badkamers kregen een nieuwe look waarbij gebruikt gemaakt werd van duurzame materialen die zeer gemakkelijk zijn in onderhoud voor een optimaal comfort. Hier werd de inrichting van de woonkamer doorgetrokken om een prachtig geheel te realiseren.

Op zoek naar meer inspiratie?

Scroll dan zeker verder om nog heel wat foto’s te ontdekken van deze indrukwekkende realisatie. Aan inspiratie geen gebrek!

interieurarchitect?

We are excited