Indrukwekkend donker interieur in appartement te Knokke

Wil jij graag een donker interieur met zwarte elementen? Laat je dan zeker inspireren door dit impressionant interieur. De woonkamer, leefruimte en slaapkamers van deze woning in Knokke werden in 2020 onder handen genomen en kregen een zeer strakke inrichting waarbij volop gespeeld werd met donkere kleuren en materialen. Laat je alvast verrassen door het indrukwekkende maatwerk en het oog voor detail bij deze inrichting.
De keuken en leefruimte kregen een moderne en luxueuze uitstraling door het gebruik van eik fineer in een zwart gebeitste kleur. Deze donkere inrichting wordt perfect in evenwicht gebracht dankzij onder andere de witte muren en lichtgekleurde eetkamerstoelen. De houtkleurige afwerking in de op maat gemaakte kasten zorgen alvast voor een leuk kleuraccent. Dit geheel wordt prachtig afgewerkt dankzij het donkere marmeren werkblad in de keuken, wat doorgetrokken wordt naar de woonkamer met een marmeren accent aan de haard.
De bureauruimte kreeg een nieuwe inrichting waarbij de interieurstijl volledig doorgetrokken werd door gebruik te maken van dezelfde materialen als in de keuken en woonkamer. Men koos voor een strakke en minimalistische look voor een optimaal comfort dat de concentratie enkel maar ten goede komt. Ook hier zie je een perfect evenwicht tussen de lichtgekleurde muren en vloer en het eik fineer met massief look in een zwart gebeitste kleur.

Op zoek naar meer inspiratie?

Scroll dan zeker verder om nog heel wat foto’s te ontdekken van deze indrukwekkende realisatie. Aan inspiratie geen gebrek!

interieurarchitect?

We are excited