Totaalinrichting restaurant JETT in Westkapelle

​​Dit restaurant in Westkapelle werd in 2021 stevig onder handen genomen waarbij het volledige pand vanaf nul terug ingericht werd. Het resultaat is een indrukwekkend interieur met een warme uitstraling dankzij de combinatie van donkere kleurtinten, uitzonderlijke materialen en het spelen met licht.
Er werd heel wat aandacht besteed aan de gebruikte materialen binnen dit interieur. Er werd onder andere gebruik gemaakt van duurzame en gemakkelijk te onderhouden materialen om een langdurig gebruik mogelijk te maken. Verder werden de greeplijsten in het interieur voorzien van een massief messing greeplijst voor een luxueuze afwerking met heel wat oog voor detail.
Het keramiek zwart werkblad is een echte eyecatcher in dit donker interieur. Dit werkblad zorgt voor een luxueuze uitstraling en het materiaal past perfect binnen het geheel. Bovendien komt het helemaal tot zijn recht in de inrichting dankzij de donkere kleur en de indirecte verlichting die het werkblad extra in de verf zetten.

Op zoek naar meer inspiratie?

Scroll dan zeker verder om nog heel wat foto’s te ontdekken van deze indrukwekkende realisatie. Aan inspiratie geen gebrek!

interieurarchitect?

We are excited