Totaalinrichting appartement Knokke met modern interieur

Wil jij graag een strak en lichtrijk interieur met warme toetsen? Geen probleem, dat is alvast wat wij in 2020 gerealiseerd hebben bij de totaalinrichting van dit appartement in Knokke. Bij het ontwerp werd zo slim mogelijk omgesprongen met de beschikbare ruimte om een ruim interieur te creëren waarbij rekening gehouden werd met alle wensen van de klant. Het resultaat is een modern interieur met oog voor detail en leuke kleuraccenten.
De compacte open keuken vormt samen met de woonkamer een zeer mooi geheel. Bij deze ruimte werd veel aandacht besteed aan een praktische inrichting met lichte kleuren om een gevoel van ruimtelijkheid te creëren. Om een warme toets toe te voegen aan het moderne interieur, werkten we met fineer eik met een natuurlijke look.
Ook de slaapkamer en badkamer werden onder handen genomen en kregen een volledig nieuwe inrichting. In de badkamer kreeg de inloopdouche een transparante glazen wand om meer ruimte te creëren. Verder werden zowel in de badkamer als het toilet op maat gemaakte lavabomeubels gerealiseerd. In de slaapkamer werd langs beide zijden van het bed een op maat gemaakte kolomkast geplaatst. Een leuk detail is alvast de zwarte binnenzijde van de kolomkasten in deze slaapkamer. Als finishing touch werd indirecte LED-verlichting toegevoegd.

Op zoek naar meer inspiratie?

Scroll dan zeker verder om nog heel wat foto’s te ontdekken van deze indrukwekkende realisatie. Aan inspiratie geen gebrek!

interieurarchitect?

We are excited