Strak en modern interieur in Lembeke met natuurlijke elementen

Ook in een modern interieur kan je perfect natuurlijke elementen integreren om een zachtere uitstraling te creëren. Bij de inrichting van deze woning in Lembeke werden de keuken, leefruimte, vestiaire en haardwand voorzien van een volledig nieuwe look waardoor het terug heerlijk vertoeven in in dit prachtig interieur. Wij laten je intussen met veel plezier op ontdekking gaan doorheen dit indrukwekkend project met heel wat details in het ontwerp en de afwerking.
Deze moderne keuken is een perfect voorbeeld van een strakke look waarbij natuurlijke materialen gebruikt worden voor een zachtere uitstraling. De donkere wandkasten boven het werkblad contrasteren mooi met de witte ladekasten. Verder werd een praktisch ladesysteem voorzien dat niet enkel het nodige comfort biedt en heel wat bergruimte, maar ook perfect past in het ontwerp van deze keuken.
Zowel voor de vestiaire als voor de haardwand werd op maat gemaakte kastruimte voorzien in een uiterst duurzaam materiaal. Dankzij de beschikbaarheid van heel wat bergruimte wordt een strak en modern interieur gecreëerd zonder al te veel decoratie. Het interieur heeft echter een warme uitstraling dankzij de natuurlijke materialen zoals hout. Tenslotte werd de haard perfect geïntegreerd als ware eyecatcher die dankzij het ontwerpen de plaatsing bovendien zichtbaar is vanuit zowel de keuken als woonkamer.

Op zoek naar meer inspiratie?

Scroll dan zeker verder om nog heel wat foto’s te ontdekken van deze indrukwekkende realisatie. Aan inspiratie geen gebrek!

interieurarchitect?

We are excited