Interieur woning Knokke met ruwe en natuurlijke uitstraling

Hou je van een natuurlijke en ruwe inrichting met het nodige oog voor detail? Dan kan jij je alvast laten inspireren door de indrukwekkende inrichting van deze woning in Knokke die in 2021 volledig opnieuw ingericht werd. Deze woning geeft perfect weer hoe je met het gebruik van natuurlijke materialen toch een strakke en moderne inrichting kunt creëren.
Het gebruik van houten elementen werd doorheen de volledige woning doorgetrokken. In de slaapkamers werd heel wat bergruimte voorzien met fineer eik afwerking. Ook de hal en het toilet werden voorzien van een natuurlijke uitstraling. De toepassing van deze houten elementen met een duurzaam wit werkblad zorgen alvast voor een mooi evenwicht tussen donkere en lichte kleuren.
De keuken heeft een natuurlijke uitstraling waarbij gebruik gemaakt werd van donkergekleurde fineer eik met een vernislaag op. Als extra accent werd een goudkleurige spoelbak voorzien in de spoelzone met een elegante zwarte kraan. Wij zijn er alvast van overtuigd dat deze uitzonderlijke keuken de eigenaars in de toekomst nog heel wat mooie momenten zal bezorgen.

Op zoek naar meer inspiratie?

Scroll dan zeker verder om nog heel wat foto’s te ontdekken van deze indrukwekkende realisatie. Aan inspiratie geen gebrek!

interieurarchitect?

We are excited