VH/M

ONTWERP GELIJKVLOERS

Met dank aan interieurbureau ‘dot. interior by Kim & Eliza’ voor deze leuke samenwerking en hun bijzondere oog voor detail. Wij werden ingeschakeld om het maatwerk uit te voeren, alsook de coördinatie van de overige werken.

Ontspanningsruimte

De bestaande ramen werden strakker gemaakt door de omlijstingen te verwijderen en uit te pleisteren. Onder de ramen werd een omkasting gemaakt om deze lijn te accentueren en waarop de gordijnen netjes uitvallen. Let ook op het profiel van de steellook deur die op idem hoogte werd voorzien.

Het haardmeubel werd afgewerkt met een stalen tablet en stalen zijwanden. De haardmantel en de daarop aansluitende muur werden in een speciale verftechniek afgewerkt.

Keuken

Voor de keuken werd vooral aan comfort gedacht. Dit in de vorm van de talrijke lades die hier aanwezig zijn. De verborgen binnendeur die zowel naar binnen als buiten kan draaien, gaat helemaal op in de kastenwand.

Bureau

Het bureaugedeelte loopt als verlengde van de keuken in de woonkamer verder. Echter met een duidelijke onderbreking in materialen, zowel bij het maatwerk als de vloer.
Het bureaublad werd zwevend doorgetrokken voor het hoge raam, wat een zeer leuk effect geeft aan het geheel.

Inkomhal

In de inkomhal werd de ruimte onder de trap ten volle benut door de creatie van een vestiairekast. De bestaande trap kreeg een make-over en het toilet werd volledig vernieuwd en van alle moderne comfort voorzien.

Allinterno Interieur
Interieurontwerp en realisatie voor thuis en bedrijf

Industrielaan 17
9990 Maldegem
050 11 31 20
info@allinterno.be
BTW BE 0536.717.826

COPYRIGHT © 2021 | ALL RIGHTS RESERVED